Parhaat lainatarjoukset

Uusille asiakkaille on tarjolla loistavia lainatarjouksia. Uuden asiakkaan edut kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä säästöä syntyy parhaimmillaan satoja euroja. Palvelut tarjoavat

8 eri lainatarjousta

lainaa kuluitta 100 – 5 000 €

kulutonta maksuaikaa jopa 60 päivää

tarjouksia myös 18-vuotiaille.

Kuluton ja koroton laina tilillesi heti

Onko tuttu tilanne, tilipäivään on vielä aikaa, mutta lompakko ammottaa tyhjyyttään? Onneksi tällaisiin tilanteisiin ja muihin yllättäviin menoihin ja maksuihin on tarjolla pikaista apua. Markkinoilla on useita erilaisia vakuudettomia lainoja, jotka maksetaan tilille saman tien. Lainoja vertailemalla voit valita lainaviidakosta juuri sinulle parhaan lainan. Uusille asiakkaille tarjottava kuluton ja koroton laina on yksi loistavimmista eduista, joita on tarjolla.

Yritykset kilpailevat uusista asiakkaista

Markkinoilla on useita kymmeniä lainoittajia ja yksi vaihtoehto heille erottua kilpailijoista on tarjota uusille asiakkaille ensilaina veloituksetta tai alennuksella sekä korkovapaita kuukausia. Suuremmissa lainoissa voit parhaimmillaan säästää satoja euroja ja tämän takia kannattaa hyödyntää uuden asiakkaan edut.

Alla on esitelty tämän hetken ajankohtaisimmat lainatarjoukset.

Credit24

Hajosiko pesukone vai olisiko kiva lähteä Tallinnaan haistelemaan kevättä? Credit24 myöntää uusille asiakkaille jopa 2 000 € täysin korottoman ja kuluttoman lainan.

Credit24 tarjoaa lainaa aina 4 000 euroon asti. Lainaan ei vaadita vakuuksia eikä takaajia, mutta lainan ehtona on säännölliset tulot ja vähintään 19 vuoden ikä. Laina-aika vaihtelee kuukaudesta 36 kuukauteen.

Lainahakemus on helppo tehdä netissä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Voit tehdä sen kirjautumalla järjestelmään pankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan rahat tilillesi kello 7 – 23 välisinä aikoina.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Täysin kuluton laina 50 – 4 000 €.
 • 30 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Kulut 0 €.
 • 19 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

Suomilimiitti

Suomilimiittin täysin kuluton ja joustava laina pitää matin poissa kukkarosta ja antaa kätevää käyttövaraa arjen yllätyksiin. Suomilimiitti on 2 000 € jatkuva joustoluotto.

Kun avaat uutena asiakkaana 2 000 € tililuoton, saat ensimmäisen noston kuluitta aina 2 000 euroon asti. Lainassa ei ole minkäänlaisia piilokuluja eikä -menoja. Ensilainan kulut ovat 0 €.

Ensimmäinen nosto maksetaan tilillesi kello 8 – 22 välisenä aikana, mutta sen jälkeen voit nostaa joustoluotolta rahaa mihin aikaan tahansa 2 000 € limiittiin saakka. Voit siirtää rahaa tilillesi kätevästi puhelimellasi.

Lainaa voi hakea vähintään 21-vuotias luottokelpoinen Suomen kansalainen. Jotta laina on kuluton, tulee se maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Nostokuluton lainasumma 10 – 2 000 €.
 • Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Kulut 0 €.
 • 21 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

Ferratum

Ferratum Joustava -luotto tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen tilinavauksen, ensimmäisen noston veloituksetta sekä jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa aina 2 000 euroon saakka. Laina on siis täysin kuluton ja koroton.

Lainaa voi hakea 21 vuotta täyttänyt luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö.

Lainan voit hakea netistä, älypuhelimellasi tai tabletilla. Saat luottopäätöksen heti ja rahat maksetaan tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Suomen laista johtuen rahat siirretään tilillesi ensimmäisen kerran kello 7 – 23 välisenä aikana. Tämän jälkeen voit nostaa rahaa luottotililtäsi missä vain ja mihin aikaan tahansa 2 000 € limiittiin saakka.

Ferratum Joustava on jatkuva kulutusluotto eli voit nostaa limiittiin asti lainaa aina tarvitessasi. Takasinmaksettu lainan pääoma on uudelleen käytettävissäsi ja voit tehdä uuden noston suoraan omalta asiakastililtäsi ilman uuden luottohakemuksen tekemistä.

Joustava-luoton takaisinmaksuaika on tyypillisimmin 3 kuukautta. Maksimissaan laina-aika voi olla 54 kuukautta. Nostettua luottoa on lyhennettävä kuukausittain vähintään 4 – 13,5 prosenttia nostetun luoton ja kertyneiden luottokustannusten määrästä tai vähintään 20 € minimilyhennyksen verran. Minimilyhennyserän prosentuaalinen määrä on asiakaskohtainen. Voit myös maksaa luoton pois kokonaan.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Nostokuluton lainasumma 100 – 2 000 €.
 • Jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €.
 • 21 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

Blue Finance

Blue Financen Joustoluotto -tuotteen saa nyt täysin kuluitta käyttöönsä 30 vuorokaudeksi alennuskoodilla TUNTITILI. Koodi on voimassa toistaiseksi ja sen avulla kaikki kuun aikana tehdyt nostot ovat täysin kuluttomia. Kulutonta laina-aikaa on 30 vuorokautta.

Saat ilmaisen ensilainan hakemalla Blue Financen joustoluottoa netistä ja syöttämällä alennuskoodin sille varattuun kampanjakoodi -kenttään. Tämän jälkeen jatka hakemus loppuun ja luotto muuttuu automaattisesti täysin ilmaiseksi.

Täytä ilmainen hakemus netissä ja saat lainan tilillesi jopa viidessä minuutissa – täysin ilmaiseksi, sillä Blue Financen joustoluotto on täysin koroton ja kuluton alennuskoodilla. Hinnan päälle ei tule minkäänlaisia lisäpalveluita, laskutuslisiä tai muitakaan veloitettavia kustannuksia ja nostojen määrää ei ole rajoitettu.

Alennuskoodin on julkaissut Tuntitili.fi -palvelu ja tarkemmat ohjeet koodin käyttöön löydät Tuntitili.fi -sivuston Blue Finance -yritysesittelystä.

Lainaa voi hakea Suomessa asuva täysi-ikäinen henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Nostokuluton lainasumma 100 – 5 000 €.
 • Koroton laina-aika on 30 vuorokautta.
 • Kulut 0 €.
 • 18 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

Vivus

Tuliko yllättäviä menoja? Vivus myöntää korotonta ja kulutonta pikavippiä 400 euroon saakka. Vivus on edullinen, joustava ja turvallinen vaihtoehto, kun tarvitset pikaisesti tilillesi ylimääräistä rahaa. Laina ei sisällä piilokuluja eikä muitakaan maksuja, kun maksat sen takaisin 30 päivän sisällä.

Voit hakea lainaa joko netistä tai puhelimellasi koska tahansa ja missä tahansa. Lainan hakemiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi jopa 15 minuutissa.

Lainan myöntämisen yhteydessä Vivus avaa sinulle oman tilin. Näet sieltä lainasi takaisinmaksutiedot ja voit hakea sieltä uutta lainaa kätevästi ja nopeasti. Niin kuin vanha suomalainen sananlaskukin sanoo: helppoa kuin heinänteko.

Lainaa voi hakea Suomessa asuva 20-vuotias henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Lainasumma 10 – 400 €.
 • Kuluton ja koroton laina-aika on 30 vuorokautta.
 • Kulut 0 €.
 • 20 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

Risicum

Risicum myöntää täysin korotonta ja kulutonta lainaa uusille Joustolaina-asiakkaille aina 300 euroon asti. Joustolainan luottolimiitti on 5 000 euroon asti, mutta uutena Joustolaina-asiakkaana, voit tutustua Joustolainaan helposti ja ennen kaikkea kuluttomasti aina 300 euroon saakka.

Saat lainalle keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Eli laina on paitsi helppo myös koroton ja kuluton. Helpoksi Joustolainan tekee se, että se on nopea hakea netistä. Saat alustavan luottopäätöksen heti ja rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa.

Jos nostat enintään 300 € lainan ja maksat lainan takaisin kokonaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä, ei sinulle aiheudu ensimmäisen laskutuskautesi aikana nostokuluja. Korottomien ja kuluttomien maksupäivien lukumäärä määräytyy eräpäivävalintasi mukaan. Tavallisesti laina-aika on minimissään kolme kuukautta ja maksimissaan 52 kuukautta.

Voit saada lainaa Risicumilta, jos olet 20 – 75 -vuotias, luottokelpoinen henkilö ja asut vakituisesti Suomessa. Hakijan tulee olla asunut Suomessa 2 vuotta.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Lainasumma 100 – 300 €.
 • Kuluton ja koroton laina-aika on keskimäärin 30 vuorokautta.
 • Kulut 0 €.
 • 20 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

LuottoRaha

LuottoRaha tuo helpotusta arkeen. LuottoRaha on jatkuva luotto, mutta uutena asiakkaana saat ensinoston 500 euroon saakka ilman nostokuluja ja maksettavaksi jää vain lainan tavallinen nimelliskorko.

Luoton hakeminen tapahtuu nopeasti ja kätevästi netistä. Se ei maksa sinulle mitään ja jos nostat luoton, maksat vain siitä summasta, mikä sinulla on käytössäsi. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi saman tien. Voit maksaa luoton takaisin joko kerralla tai erissä.

Luoton hakeminen on helppoa ja voit tehdä sen missä vain ja milloin vain Lainan hakemiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Positiivisen luottopäätöksen saatuasi voit nostaa luottoa tilillesi samantien.

LuottoRahan kautta saat 2 000 € jatkuvan luoton heti käyttöösi. Lainassa ei ole piilokuluja ja ensinoston saat tehtyä ilman nostokuluja 500 euroon saakka. Saat laskun käytetystä luotosta kerran kuukaudessa ja sitä on lyhennettävä vähintään minimilyhennyksen verran. Voit halutessasi myös maksaa minimilyhennystä suuremman summan tai maksaa koko luoton kerralla pois. Sinä päätät.

Luotonhakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja hakijalla on oltava suomalainen henkilötunnus. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Nostokuluton lainasumma 500 euroon asti.
 • Maksettavaksi jää lainan nimelliskorko.
 • 20 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

Euro24

Haluaisitko vaihtaa hetkeksi lumen lämpöön ja aurinkoon, mutta rahat eivät riitä? Ei hätää, sillä tonnilla pääsee jo pitkälle. Euro24 myöntää uusille joustoluottoasiakkaille ensimmäisen noston täysin ilman nostokuluja aina 1 000 euroon asti.

Euro24 joustoluotto on jatkuvassa käytössäsi oleva luottotili 2 000 € luottorajaan asti. Voit nostaa sieltä tilillesi rahaa aina tilanteen ja tarpeen mukaan. Maksat vain käytössäsi olevasta summasta ja uutena asiakkaana saat ensinoston ilman nostokuluja aina 1 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee kolmesta kuukaudesta 22 kuukauteen.

Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa ja sen voi tehdä vaikka kännykällä. Ensimmäinen nostosi maksetaan tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Tähän menee yleensä minuutin verran. Ensimmäisen noston jälkeen voit tehdä uusia nostoja luotoltasi aina kun haluat. Sinä päätät, koska ja miten käytät luottoasi. Joustoluotosta ei aiheudu mitään kuluja, kun luottoa ei ole avoimena.

Hakijalta edellytetään 21 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta sekä puhtaita luottotietoja.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Nostokuluton lainasumma 1 000 euroon asti.
 • Maksettavaksi jää lainan nimelliskorko.
 • 21 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

Muista nämä asiat vertaillessasi tarjouksia

Harmillisesti jotkut luotontarjoajat eivät kerro nettisivuillansa selkeästi lainatarjouksen sisältöä ja ehtoja. Tämän takia kannattaakin olla tarkkana ja lukea laina- ja tarjousehdot huolella ennen päätöksentekoa. Useimmiten oikeasti kuluttomat ja korottomat tarjoukset koskevat pienempiä ensinostoja ja ne pitää maksaa takaisin 14, 30 tai 60 päivässä.

Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksen vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä vielä sido sinua mihinkään. Voit aina soittaa luotontarjoajan asiakaspalveluun ja pyytää selvennystä tarjoukseen, jos jokin asia jää askarruttamaan. Muista myös, että sinulla on lainmukainen oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa ilman mitään syytä.

Lue myös

Suosittelemme tutustumaan myös Tekstivippi.fi -palvelun tarjoamaan Koroton laina -artikkeliin, jossa on lisää ajantasaista tietoa lainatarjouksista sekä laina-alennuskoodeista.

 

Arvostele artikkeli

Mikäli tykkäsit Parhaat lainatarjoukset -artikkelistamme, arvostaisimme jos jättäisit tähtiarviosi artikkelista alle.

3/5 (2 ääntä)