Parhaat lainatarjoukset

Uusille asiakkaille on tarjolla loistavia lainatarjouksia. Uuden asiakkaan edut kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä säästöä syntyy parhaimmillaan satoja euroja. Palvelut tarjoavat

3 eri lainatarjousta

lainaa kuluitta 100 – 5 000 €

kulutonta maksuaikaa jopa 30 päivää

tarjouksia myös 18-vuotiaille.

Kuluton ja koroton laina tilillesi heti

Onko tuttu tilanne, tilipäivään on vielä aikaa, mutta lompakko ammottaa tyhjyyttään? Onneksi tällaisiin tilanteisiin ja muihin yllättäviin menoihin ja maksuihin on tarjolla pikaista apua. Markkinoilla on useita erilaisia vakuudettomia lainoja, jotka maksetaan tilille saman tien. Lainoja vertailemalla voit valita lainaviidakosta juuri sinulle parhaan lainan. Uusille asiakkaille tarjottava kuluton ja koroton laina on yksi loistavimmista eduista, joita on tarjolla.

Yritykset kilpailevat uusista asiakkaista

Markkinoilla on useita kymmeniä lainoittajia ja yksi vaihtoehto heille erottua kilpailijoista on tarjota uusille asiakkaille ensilaina veloituksetta tai alennuksella sekä korkovapaita kuukausia. Suuremmissa lainoissa voit parhaimmillaan säästää satoja euroja ja tämän takia kannattaa hyödyntää uuden asiakkaan edut.

Alla on esitelty tämän hetken ajankohtaisimmat lainatarjoukset.

Ferratum

Ferratum Joustava -luotto tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen tilinavauksen, ensimmäisen noston veloituksetta sekä jopa 30 päivää kulutonta maksuaikaa aina 4 000 euroon saakka. Laina on siis täysin kuluton ja koroton.

Lainaa voi hakea 21 vuotta täyttänyt luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö.

Lainan voit hakea netistä, älypuhelimellasi tai tabletilla. Saat luottopäätöksen heti ja rahat maksetaan tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Suomen laista johtuen rahat siirretään tilillesi ensimmäisen kerran kello 7 – 23 välisenä aikana. Tämän jälkeen voit nostaa rahaa luottotililtäsi missä vain ja mihin aikaan tahansa 4 000 € limiittiin saakka.

Ferratum Joustava on jatkuva kulutusluotto eli voit nostaa limiittiin asti lainaa aina tarvitessasi. Takasinmaksettu lainan pääoma on uudelleen käytettävissäsi ja voit tehdä uuden noston suoraan omalta asiakastililtäsi ilman uuden luottohakemuksen tekemistä.

Joustava-luoton takaisinmaksuaika on tyypillisimmin 3 kuukautta. Maksimissaan laina-aika voi olla 54 kuukautta. Nostettua luottoa on lyhennettävä kuukausittain vähintään 3 prosenttia nostetun luoton ja kertyneiden luottokustannusten määrästä tai vähintään 40 € minimilyhennyksen verran. Minimilyhennyserän prosentuaalinen määrä on asiakaskohtainen. Voit myös maksaa luoton pois kokonaan.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Nostokuluton lainasumma 100 – 4 000 €.
 • Jopa 30 päivää kulutonta maksuaikaa.
 • Luoton avauspalkkio 0 €.
 • Tilinhoitomaksu 12 €/kk.
 • 21 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

Credit24

Hajosiko pesukone vai olisiko kiva lähteä Tallinnaan haistelemaan kevättä? Credit24 myöntää uusille asiakkaille jopa 2 000 € korottoman lainan. Credit24 perii lainasta ainoastaan tilinhoitopalkkion, joka on lainasummasta riippuen 0,75 – 12 €.

Credit24 tarjoaa lainaa aina 4 000 euroon asti. Lainaan ei vaadita vakuuksia eikä takaajia, mutta lainan ehtona on säännölliset tulot ja vähintään 19 vuoden ikä. Laina-aika vaihtelee kuukaudesta 36 kuukauteen.

Lainahakemus on helppo tehdä netissä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Voit tehdä sen kirjautumalla järjestelmään pankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan rahat tilillesi kello 7 – 23 välisinä aikoina.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Täysin koroton laina 50 – 4 000 €.
 • 30 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Kulut 0,75 – 12 €.
 • 19 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

Blue Finance

Blue Financen Joustoluotto -tuotteen saa nyt täysin kuluitta käyttöönsä 30 vuorokaudeksi alennuskoodilla TUNTITILI. Koodi on voimassa toistaiseksi ja sen avulla kaikki kuun aikana tehdyt nostot ovat täysin kuluttomia. Kulutonta laina-aikaa on 30 vuorokautta.

Saat ilmaisen ensilainan hakemalla Blue Financen joustoluottoa netistä ja syöttämällä alennuskoodin sille varattuun kampanjakoodi -kenttään. Tämän jälkeen jatka hakemus loppuun ja luotto muuttuu automaattisesti täysin ilmaiseksi.

Täytä ilmainen hakemus netissä ja saat lainan tilillesi jopa viidessä minuutissa – täysin ilmaiseksi, sillä Blue Financen joustoluotto on täysin koroton ja kuluton alennuskoodilla. Hinnan päälle ei tule minkäänlaisia lisäpalveluita, laskutuslisiä tai muitakaan veloitettavia kustannuksia ja nostojen määrää ei ole rajoitettu.

Alennuskoodin on julkaissut Tuntitili.fi -palvelu ja tarkemmat ohjeet koodin käyttöön löydät Tuntitili.fi -sivuston Blue Finance -yritysesittelystä.

Lainaa voi hakea Suomessa asuva täysi-ikäinen henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa.

Lainatarjous lyhyesti

 • Vain uusille asiakkaille.
 • Nostokuluton lainasumma 100 – 5 000 €.
 • Koroton laina-aika on 30 vuorokautta.
 • Kulut 0 €.
 • 18 vuotta täyttäneille.
Siirry palveluun

Muista nämä asiat vertaillessasi tarjouksia

Harmillisesti jotkut luotontarjoajat eivät kerro nettisivuillansa selkeästi lainatarjouksen sisältöä ja ehtoja. Tämän takia kannattaakin olla tarkkana ja lukea laina- ja tarjousehdot huolella ennen päätöksentekoa. Useimmiten oikeasti kuluttomat ja korottomat tarjoukset koskevat pienempiä ensinostoja ja ne pitää maksaa takaisin normaalisti 30 päivässä.

Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksen vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä vielä sido sinua mihinkään. Voit aina soittaa luotontarjoajan asiakaspalveluun ja pyytää selvennystä tarjoukseen, jos jokin asia jää askarruttamaan. Muista myös, että sinulla on lainmukainen oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa ilman mitään syytä.

Lue myös

Suosittelemme tutustumaan myös Tekstivippi.fi -palvelun tarjoamaan Koroton laina -artikkeliin, jossa on lisää ajantasaista tietoa lainatarjouksista sekä laina-alennuskoodeista.

 

Arvostele artikkeli

Mikäli tykkäsit Parhaat lainatarjoukset -artikkelistamme, arvostaisimme jos jättäisit tähtiarviosi artikkelista alle.

3,7/5 (3 ääntä)