Paras lainatarjous

Uusille asiakkaille on tarjolla aika ajoin loistavia lainatarjouksia. Uuden asiakkaan edut kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä säästöä syntyy parhaimmillaan satoja euroja.

Lainaa kuluitta 100 – 4 000 €

Kulutonta maksuaikaa 14 päivää

Tarjous 22 vuotta täyttäneille.

Kuluton ja koroton laina tilillesi heti

Onko tuttu tilanne, tilipäivään on vielä aikaa, mutta lompakko ammottaa tyhjyyttään? Onneksi tällaisiin tilanteisiin ja muihin yllättäviin menoihin ja maksuihin on tarjolla pikaista apua. Markkinoilla on useita erilaisia vakuudettomia lainoja, jotka maksetaan tilille saman tien. Lainoja vertailemalla voit valita lainaviidakosta juuri sinulle parhaan lainan. Uusille asiakkaille tarjottava kuluton ja koroton laina on yksi loistavimmista eduista, joita on tarjolla.

Yritykset kilpailevat uusista asiakkaista

Markkinoilla on useita kymmeniä lainoittajia ja yksi vaihtoehto heille erottua kilpailijoista on tarjota uusille asiakkaille ensilaina veloituksetta tai alennuksella sekä korkovapaita kuukausia. Suuremmissa lainoissa voit parhaimmillaan säästää satoja euroja ja tämän takia kannattaa hyödyntää uuden asiakkaan edut.

Alla on esitelty tämän hetken paras lainatarjous.

Ferratum

Ferratum Joustava -luotto tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen tilinavauksen, nostot veloituksetta sekä 14 päivää kulutonta maksuaikaa aina 4 000 euroon saakka. Laina on siis täysin kuluton ja koroton.

Lainaa voi hakea 22 vuotta täyttänyt luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö.

Lainan voit hakea netistä, älypuhelimellasi tai tabletilla. Saat luottopäätöksen heti ja rahat maksetaan tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Suomen laista johtuen rahat siirretään tilillesi ensimmäisen kerran kello 7 – 23 välisenä aikana. Tämän jälkeen voit nostaa rahaa luottotililtäsi missä vain ja mihin aikaan tahansa 4 000 € limiittiin saakka.

Ferratum Joustava on jatkuva kulutusluotto eli voit nostaa limiittiin asti lainaa aina tarvitessasi. Takasinmaksettu lainan pääoma on uudelleen käytettävissäsi ja voit tehdä uuden noston suoraan omalta asiakastililtäsi ilman uuden luottohakemuksen tekemistä.

Joustava-luoton takaisinmaksuaika on tyypillisimmin 3 kuukautta. Maksimissaan laina-aika voi olla 54 kuukautta. Nostettua luottoa on lyhennettävä kuukausittain vähintään 3 prosenttia nostetun luoton ja kertyneiden luottokustannusten määrästä tai vähintään 40 € minimilyhennyksen verran. Minimilyhennyserän prosentuaalinen määrä on asiakaskohtainen. Voit myös maksaa luoton pois kokonaan.

Lainatarjous lyhyesti

  • Vain uusille asiakkaille.
  • Nostokuluton lainasumma 100 – 4 000 €.
  • 14 päivää kulutonta maksuaikaa.
  • Luoton avauspalkkio 0 €.
  • Tilinhoitomaksu 12 €/kk.
  • 22 vuotta täyttäneille.

 

Siirry palveluun

 

 

Lue myös

Suosittelemme tutustumaan myös Tuntitili.fi -palvelun tarjoamaan Koroton laina -artikkeliin, jossa on lisää ajantasaista tietoa lainatarjouksista.

 

Arvostele artikkeli

Mikäli tykkäsit Paras lainatarjous -artikkelistamme, arvostaisimme jos jättäisit tähtiarviosi artikkelista alle.

4/5 (4 ääntä)