Joustoluotto

Joustoluotto on erinomainen lainavaihtoehto, sillä joustoluottoa

voi käyttää vararahastona

on helppo hakea ilmaiseksi.

 

Joustoluotto ei sovi suurempiin kertahankintoihin.

Joustoluotto joustaa elämäntilanteesi ja rahantarpeesi mukaan. Se on oiva vaihtoehto silloin, kun elämä yllättää ja tarvitset rahaa nopeasti ja helposti. Joustoluotto tarkoittaa sitä, että sinulla on käytössäsi luottotili, jolta voit nostaa lainaa silloin, kun sitä tarvitset ja sellaisen summan, kun tarvitset. Luoton kattona on luottotilin limiitti. Esimerkiksi jos otat 2 000 € joustoluoton ja nostat siltä 500 €, jää luottotilille vielä 1 500 € myöhemmin nostettavaksi.

Joustoluotto on vakuudeton luotto ja sen hakemiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Kunnolliset luottotiedot riittävät ja saat rahat tilillesi nopeasti.

KTM suosittelee

Jos koet, että joustoluotto olisi tarpeisiisi sopiva tuote, suosittelemme tutustumaan alla esiteltyyn, joustoluottoa tarjoavaan palveluun. SaldoLimiitti on tunnettu ja luotettava palvelu, jossa on kilpailukykyiset hinnat.

 

SaldoLimiitti

Kun ylimääräiselle rahalle on äkillinen tarve, kannattaa kääntyä SaldoLimiitin puoleen. Vuodesta 2006 lähtien markkinoilla toimineen SaldoLimiitin kautta saat lainaa nopeasti. Kun haet lainaa, avaa SaldoLimiitti sinulle 2 000 € suuruisen luottolimiitin, jolta voit nostaa niin paljon kuin tarvitset.

Nostaessasi esimerkiksi 500 € limiitiltä, voit nostaa jäljelle jääneet 1 500 € joko erissä tai kerralla. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse tehdä uutta lainahakemusta nostaessasi luottotililtä lainaa seuraavan kerran. Ja sitä mukaa, kun maksat lainaa takaisin, siirtyy maksettu osuus takaisin pääomaan ja voit käyttää sitä tarvittaessa uudestaan.

Rahat tilille heti

SaldoLimiittilla lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat lainapäätöksen heti ja rahat siirtyvät käyttöösi nopeasti. Lainahakemukset käsitellään välittömästi viikon jokaisena päivänä kello 7 – 23 välisenä aikana.

SaldoLimiitti on korvannut kaikki vanhat pikavipit joustoluotoilla siitä syystä, että asiakkaan on helpompi hallinnoida joustoluottoa ja lainan takaisinmaksun voi tehdä omaan tilanteeseen sopivissa erissä.

SaldoLimiitti joustoluotto pähkinänkuoressa

  • Joustoluotto 2 000 € luottorajalla.
  • Joustoluoton takaisinmaksuaika 1 – 33 kuukautta.
  • Nostopalkkio 0 % (rahat tilille 48 tunnissa).
  • Nostopalkkio 3,5 € + 3,9 % lainasummasta (rahat tilille heti).
  • Tilinhoitopalkkio 0,01 % / päivä lainasummasta.
  • Luoton vuotuinen nimelliskorko on 19 %.
  • Tyypillisen 2 000 € 12 kuukauden joustoluoton todellinen vuosikorko on 29,60 %.
  • Luottoa voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle henkilölle.

 

Siirry palveluun

 

 

Lisätietoa joustoluotoista

Joustoluotossa on aina luottoraja tai limiitti. Limiitti vapautuu uudelleen käyttöösi sitä mukaan kuin maksat sitä takaisin. Korkoa maksat kuitenkin vain siitä luoton määrästä, joka kulloinkin on käytössäsi ja jonka olet siirtänyt luottotililtä omalle henkilökohtaiselle tilillesi. Voit itse päättää, minkä summan luotosta haluat nostaa ja luoton voi halutessaan maksaa takaisin kokonaan aina, kun siltä tuntuu.

Jos joustoluotosta pitäisi sanoa jotain huonoa, niin se on varmastikin se, että luottotililtä on helppo siirtää rahaa omalle käyttötilille, vaikka rahalle ei olisikaan akuuttia tarvetta. Tämä on syytä pitää mielessä ennen lainapäätöksen tekemistä.

Muista vertailla joustoluotot

Kauppatieteiden maisteri vertailee joustoluototMarkkinoilla on useita eri luotonantajia ja erilaisia joustoluottotuotteita. Muista tarkka lainavertailu ennen lainan ottamista, sillä lainaehdoissa ja koroissa on isojakin eroja. Kun vertailet lainoja, kiinnitä huomio luoton todelliseen vuosikorkoon, ei nimelliskorkoon.

Todellinen vuosikorko kertoo sinulle parhaiten luoton oikean hinnan, sillä se sisältää kaikki mahdolliset luottoon liittyvät kustannukset. Nimelliskorko kertoo vain koron. Luotosta perittävän koron lisäksi, lainanhakija maksaa erilaisia luottotilin palvelumaksuja, joista kannattaa olla selvillä, kun lasket todellisia lainan kustannuksia.

Joustoluotto maksetaan takaisin ennakolta ilmoitetuissa erissä. Voit myös maksaa luoton takaisin milloin tahansa. Useat luotontarjoajat myöntävät lainaan myös lyhennysvapaita kuukausia.

Kenelle myönnetään?

Luotontarjoajat myöntävät joustoluottoa vaihtelevasti 18 – 25 vuotta täyttäneille yksityishenkilöille, joilla on osoite Suomessa, suomalainen pankkitili, matkapuhelinliittymä eikä heillä ole maksuhäiriömerkintöjä. Useimmiten luotontarjoajat tarkistavat hakijan henkilöllisyyden verkkopankkitunnuksilla luottohakemuksen yhteydessä.

Rahat nopeasti tilille

Yleensä luotonantajat maksavat rahat tilillesi heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen heidän aukioloaikojensa mukaisesti. Mikäli käytössäsi on joku muu kuin yleisimpien suomalaisten pankkien tili, siirtyvät rahat tilillesi yleensä parin pankkipäivän kuluessa.

Luoton peruuttaminen

Lähtökohtaisesti kuluttajalla on oikeus peruuttaa kuluttajaluottosopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen tekemisestä. Luoton peruuttamisesta on ilmoitettava luotonantajalle kirjallisesti tai muu-ten todistettavalla tavalla kuten sähköpostilla. Peruuttamista ei tarvitse erikseen perustella.

On hyvä myös muistaa, että luotonantaja voi vaatia luoton peruuttamisesta korvausta, jos peruutta-miskorvauksesta on kerrottu ennen sopimuksen tekoa ja siitä on maininta sopimusehdoissa. Peruut-tamistapauksessa kannattaa ensimmäiseksi olla yhteydessä luotonantajaan kirjallisesti tai sähköpos-titse.

Luoton ennenaikainen takaisinmaksaminen

Muista myös, että sinulla on aina kuluttajansuojalain mukainen oikeus maksaa koko luotto tai sen osa ennen luoton erääntymistä. Tämä on lakisääteinen oikeus, eikä siitä tarvitse olla mainintaa luottoeh-doissa. Luotonantajalla voi olla kuitenkin oikeus vaatia korvausta sekä periä luoton perustamiseen liittyviä todellisia kuluja. Tarkempia tietoja kannattaa kysyä luotonantajalta sekä tarvittaessa pyytää apua Kilpailu- ja kuluttajavirastolta.

Arvostele artikkeli

Mikäli tykkäsit Joustoluotto -artikkelistamme, arvostaisimme jos jättäisit tähtiarviosi artikkelista alle.

5/5 (1 ääntä)