Joustoluotto

Joustoluotto on erinomainen lainavaihtoehto, sillä joustoluottoa

voi käyttää vararahastona

on helppo hakea ilmaiseksi.

 

Joustoluotto ei sovi suurempiin kertahankintoihin.

Joustoluotto joustaa elämäntilanteesi ja rahantarpeesi mukaan. Se on oiva vaihtoehto silloin, kun elämä yllättää ja tarvitset rahaa nopeasti ja helposti. Joustoluotto tarkoittaa sitä, että sinulla on käytössäsi luottotili, jolta voit nostaa lainaa silloin, kun sitä tarvitset ja sellaisen summan, kun tarvitset. Luoton kattona on luottotilin limiitti. Esimerkiksi jos otat 2 000 € joustoluoton ja nostat siltä 500 €, jää luottotilille vielä 1 500 € myöhemmin nostettavaksi.

Joustoluotto on vakuudeton luotto ja sen hakemiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Kunnolliset luottotiedot riittävät ja saat rahat tilillesi nopeasti.

KTM suosittelee

Jos koet, että joustoluotto olisi tarpeisiisi sopiva tuote, suosittelemme tutustumaan alla esiteltyihin joustoluottoa tarjoaviin palveluihin. Palvelut ovat tunnettuja ja luotettavia tarjoajia ja niillä on kilpailukykyiset hinnat sekä erinomaisia tarjouksia uusille asiakkaille.

Credit24

Credit24 on Suomen johtava nettiluotto. Luoton avaus Credit24:lla on ilmaista ja palvelu on läpinäkyvää. Credit24 ei sisällä piilokuluja kuten kiinteitä kuukausimaksuja, avausmaksuja tai vaikkapa vuosimaksuja. Voit hakea luottoa 100 eurosta aina 4 000 euroon saakka.

Lainapäätöksen saatuasi, voit nostaa joustoluotolta rahaa omalle pankkitilillesi tarvitsemasi rahamäärän aina silloin kuin sitä tarvitset – joustavalla takaisinmaksuajalla tietenkin.

Lainaa helposti ja ilman kuluja

Luoton hakeminen Credit24 kautta on helppoa. Tunnistaudut palveluun verkkopankkitunnuksilla ja täytät lainahakemuksen. Saat luottopäätöksen heti eikä se maksa sinulle mitään. Maksat aina vain nostetusta luotosta. Laina siirretään tilillesi kello 8 – 22 välisenä aikana. Keskimääräinen rahan siirtoaika tilillesi on noin 15 minuuttia. Lisäksi uusille asiakkaille ensimmäinen 30 vuorokauden laina on kuluton.

Takaisinmaksu kerralla tai osissa

Haluatko maksaa lainan takaisin kerralla vai osissa? Voit valita säästätkö kuluissa ja maksat lainan takaisin kerralla, haluatko lyhentää lainaasi 36 kuukauden maksuerissä vai lyhennätkö jotain tältä väliltä. Credit24:n joustoluotto todellakin joustaa elämäntilanteesi mukaan.

Credit24 mobiilipalvelut

Haluatko käyttää mieluummin mobiilia? Voit ladata ilmaisen Credit24-mobiilisovelluksen, joko Google Playsta tai App Storesta. Sovelluksen avulla voit muun muassa nostaa rahaa, tarkastaa lasku-, asiakas- tai saldotietojasi missä vain ja milloin vain, kellonajasta riippumatta.

Credit24 pähkinänkuoressa

 • Joustoluotto 10 – 4 000 € luottorajalla.
 • Joustoluoton tyypillinen takaisinmaksuaika 1 – 36 kuukautta.
 • Ei nostopalkkiota.
 • Ei tilinhoitomaksuja.
 • Luoton vuotuinen nimelliskorko on 40,56 – 95,4 %.
 • Todellinen vuosikorko 1500 € käytössä olevalle luotolle on 49,85 – 153,63 %.
 • Korko on henkilökohtainen ja se määräytyy asiakaskohtaisesti.
 • Rahat maksetaan kello 8 – 22 välisenä aikana, heti lainan myöntämisen jälkeen.
 • Luottoa voidaan myöntää 19 vuotta täyttäneelle henkilölle.
Siirry palveluun

Ferratum

Ferratum Joustava on 2 000 € jatkuva luottotili, jolta voit nostaa lainaa silloin, kun sitä itse tarvitset. Lainanhakuprosessi on helppo ja rahat maksetaan tilillesi muutamassa minuutissa. Ferratumilta saat lainapäätöksen heti, kellonajasta tai päivästä riippumatta – myös viikonloppuisin. Ensimmäistä nostoa tehdessäsi rahat maksetaan lakisyistä tilillesi kello 7 – 23 välisenä aikana.

Jatkossa voit halutessasi nostaa rahaa luottotililtäsi kellon ympäri.

Helposti lainaa

Lainan hakeminen Ferratumilta on turvallista ja vaivatonta, sillä hakemista varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja pääsyn nettiin. Klikkaat lainahakemuksen auki, täytät hakemuksen ja lähetät sen Ferratumille. Voit hakea lainaa tai tehdä nostoja luottotililtäsi myös puhelimella.

Apua laina-asioihin ympäri vuorokauden

Mietittääkö sinua joku lainassa vai etkö tiedä, mikä tuote sopisi sinulle parhaiten? Ferratumin asiakaspalvelu auttaa sinua laina-asioissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soita siis rohkeasti, jos joku lainaan liittyvä asia painaa mieltäsi. Kaikki Ferratumin
myöntämät lainat noudattavat kuluttajaluottojen tarjoamiseen asetettuja perussääntöjä.

Luoton minimilyhennyserä on asiakaskohtainen. Nostettua luottoa on lyhennettävä kuukausittain vähintään 4 – 13,5 % nostetun luoton ja kertyneiden luottokustannusten määrästä tai vähintään 20 € minimilyhennys. Ferratumin joustoluotossa ei ole kiinteitä kuukausimaksuja tai tilinhoitopalkkioita.

Ferratum Joustava -luotto pähkinänkuoressa

 • Joustoluotto 2 000 € luottorajalla.
 • Joustoluoton takaisinmaksuaika 1 – 54 kuukautta.
 • Nostopalkkio 0 €.
 • Luoton vuotuinen nimelliskorko on 39,57 – 155,86 %.
 • Tyypillisen 2000 € 12 kuukauden joustoluoton todellinen vuosikorko on 95,85 %.
 • Rahat maksetaan kello 7 – 23 välisenä aikana, heti lainan myöntämisen jälkeen.
 • Luottoa voidaan myöntää 21 vuotta täyttäneelle henkilölle.
Siirry palveluun

Suomilimiitti

Suomilimiitti myöntää lainaa 2 000 € luottorajaan asti ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia. Suomilimiitin limiittilaina on joustava tililuotto. Se tarkoittaa sitä, että saat vakuudetonta luottoa aina 2 000 euroon asti. Voit nostaa sen joko kokonaan tai pienemmissä erissä. Sitä mukaa, kun maksat luottoa takaisin, palautuu maksettu summa takaisin pääomaan ja se on taas uudestaan käytössäsi.

Suomilimiitin joustoluotto on lisäksi korotonta ensimmäisen kuukauden osalta. Kaikki kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa. Lainalle kertyy korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 päivää. Palvelu ei sisällä vuosimaksua eikä muitakaan kiinteitä kustannuksia. Pisin mahdollinen laina-aika on 49 kuukautta.

Rahat nopeasti tilille

Joustoluotto on vakuudetonta lainaa. Et tarvitse lainan saamiseen takaajia etkä takauksia. Lainan hakeminen on yksinkertaista ja rahat maksetaan tilillesi heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Voit nostaa lainan joko kerralla tai useammassa erässä. Tästä syystä joustoluotto on arjen pelastus silloin, kun kohdalle tulee yllättäviä menoja.

Nostot maksetaan asiakkaan tilille arkisin ja viikonloppuisin kello 8 – 22 välisenä aikana.

Maksuvapaita kuukausia

Asiakkaat, jotka ovat hoitaneet lainan takaisinmaksun ajallaan, voivat saada bonuksena maksuvapaan kuukauden kaksi kertaa vuodessa ja lyhennysvapaan kuukauden neljä kertaa vuodessa. Lyhennysvapaalta kuukaudelta maksat vain korot.

Suomilimiitti pähkinänkuoressa

 • Joustoluotto 2 000 € luottorajalla.
 • Joustoluoton takaisinmaksuaika 1 – 49 kuukautta.
 • Nostopalkkio 15 % (ensinostosta ei peritä nostopalkkiota).
 • Luoton vuotuinen nimelliskorko on 106,8 %.
 • Tyypillisen 2 000 € 12 kuukauden joustoluoton todellinen vuosikorko on 167,90 %.
 • Rahat maksetaan kello 8 – 22 välisenä aikana, heti lainan myöntämisen jälkeen.
 • Luottoa voidaan myöntää 21 vuotta täyttäneelle henkilölle.
Siirry palveluun

Blue Finance

Kun ylimääräiselle rahalle on äkillinen tarve, kannattaa kääntyä Blue Financen puoleen. Vuodesta 2011 lähtien markkinoilla toimineen Blue Financen kautta saat lainaa nopeasti. Kun haet lainaa, avaa Blue Finance sinulle 5 000 € suuruisen luottolimiitin, jolta voit nostaa niin paljon kuin tarvitset.

Nostaessasi esimerkiksi 2 000 € limiitiltä, voit nostaa jäljelle jääneet 3 000 € joko erissä tai kerralla. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse tehdä uutta lainahakemusta nostaessasi luottotililtä lainaa seuraavan kerran. Ja sitä mukaa, kun maksat lainaa takaisin, siirtyy maksettu osuus takaisin pääomaan ja voit käyttää sitä tarvittaessa uudestaan.

Rahat tilille heti

Blue Financella lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat lainapäätöksen heti ja rahat siirtyvät käyttöösi nopeasti. Lainahakemukset käsitellään välittömästi viikon jokaisena päivänä kello 7 – 23 välisenä aikana.

Blue Finance on korvannut kaikki vanhat pikavipit joustoluotoilla siitä syystä, että asiakkaan on helpompi hallinnoida joustoluottoa ja lainan takaisinmaksun voi tehdä omaan tilanteeseen sopivissa erissä.

Blue Finance joustoluotto pähkinänkuoressa

 • Joustoluotto 5 000 € luottorajalla.
 • Joustoluoton takaisinmaksuaika 1 – 34 kuukautta.
 • Nostopalkkio 15 %.
 • Tilinhoitomaksu 5 € / lasku.
 • Luoton vuotuinen nimelliskorko on 96 %.
 • Tyypillisen 2 000 € 12 kuukauden joustoluoton todellinen vuosikorko on 255,40 %.
 • Rahat maksetaan kello 7 – 23 välisenä aikana heti lainan myöntämisen jälkeen.
 • Luottoa voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle henkilölle.
Siirry palveluun

Lisätietoa joustoluotoista

Joustoluotossa on aina luottoraja tai limiitti. Limiitti vapautuu uudelleen käyttöösi sitä mukaan kuin maksat sitä takaisin. Korkoa maksat kuitenkin vain siitä luoton määrästä, joka kulloinkin on käytössäsi ja jonka olet siirtänyt luottotililtä omalle henkilökohtaiselle tilillesi. Voit itse päättää, minkä summan luotosta haluat nostaa ja luoton voi halutessaan maksaa takaisin kokonaan aina, kun siltä tuntuu.

Jos joustoluotosta pitäisi sanoa jotain huonoa, niin se on varmastikin se, että luottotililtä on helppo siirtää rahaa omalle käyttötilille, vaikka rahalle ei olisikaan akuuttia tarvetta. Tämä on syytä pitää mielessä ennen lainapäätöksen tekemistä.

Muista vertailla joustoluotot

Kauppatieteiden maisteri vertailee joustoluototMarkkinoilla on useita eri luotonantajia ja erilaisia joustoluottotuotteita. Muista tarkka lainavertailu ennen lainan ottamista, sillä lainaehdoissa ja koroissa on isojakin eroja. Kun vertailet lainoja, kiinnitä huomio luoton todelliseen vuosikorkoon, ei nimelliskorkoon.

Todellinen vuosikorko kertoo sinulle parhaiten luoton oikean hinnan, sillä se sisältää kaikki mahdolliset luottoon liittyvät kustannukset. Nimelliskorko kertoo vain koron. Luotosta perittävän koron lisäksi, lainanhakija maksaa erilaisia luottotilin palvelumaksuja, joista kannattaa olla selvillä, kun lasket todellisia lainan kustannuksia.

Joustoluotto maksetaan takaisin ennakolta ilmoitetuissa erissä. Voit myös maksaa luoton takaisin milloin tahansa. Useat luotontarjoajat myöntävät lainaan myös lyhennysvapaita kuukausia.

Kenelle myönnetään?

Luotontarjoajat myöntävät joustoluottoa vaihtelevasti 18 – 25 vuotta täyttäneille yksityishenkilöille, joilla on osoite Suomessa, suomalainen pankkitili, matkapuhelinliittymä eikä heillä ole maksuhäiriömerkintöjä. Useimmiten luotontarjoajat tarkistavat hakijan henkilöllisyyden verkkopankkitunnuksilla luottohakemuksen yhteydessä.

Rahat nopeasti tilille

Yleensä luotonantajat maksavat rahat tilillesi heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen heidän aukioloaikojensa mukaisesti. Mikäli käytössäsi on joku muu kuin yleisimpien suomalaisten pankkien tili, siirtyvät rahat tilillesi yleensä parin pankkipäivän kuluessa.

Luoton peruuttaminen

Lähtökohtaisesti kuluttajalla on oikeus peruuttaa kuluttajaluottosopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen tekemisestä. Luoton peruuttamisesta on ilmoitettava luotonantajalle kirjallisesti tai muu-ten todistettavalla tavalla kuten sähköpostilla. Peruuttamista ei tarvitse erikseen perustella.

On hyvä myös muistaa, että luotonantaja voi vaatia luoton peruuttamisesta korvausta, jos peruutta-miskorvauksesta on kerrottu ennen sopimuksen tekoa ja siitä on maininta sopimusehdoissa. Peruut-tamistapauksessa kannattaa ensimmäiseksi olla yhteydessä luotonantajaan kirjallisesti tai sähköpos-titse.

Luoton ennenaikainen takaisinmaksaminen

Muista myös, että sinulla on aina kuluttajansuojalain mukainen oikeus maksaa koko luotto tai sen osa ennen luoton erääntymistä. Tämä on lakisääteinen oikeus, eikä siitä tarvitse olla mainintaa luottoeh-doissa. Luotonantajalla voi olla kuitenkin oikeus vaatia korvausta sekä periä luoton perustamiseen liittyviä todellisia kuluja. Tarkempia tietoja kannattaa kysyä luotonantajalta sekä tarvittaessa pyytää apua Kilpailu- ja kuluttajavirastolta.

Arvostele artikkeli

Mikäli tykkäsit Joustoluotto -artikkelistamme, arvostaisimme jos jättäisit tähtiarviosi artikkelista alle.

5/5 (1 ääntä)